Tínedžerka Natália utiekla z centra na Liptove druhýkrát. Polícia ju vypátrala po vyše mesiaci


Foto: Tínedžerka Natália utiekla z centra na Liptove druhýkrát. Polícia ju vypátrala po vyše mesiaci Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Prešiel jeden rok a tínedžerka z Liptova je opäť nezvestná. Natália Hladišová už v marci 2023 ušla z Centra pre deti a rodinu v Ružomberku, no o pár dní sa ju podarilo nájsť. 16-ročné dievča však z centra opäť utieklo v nedeľu 12. mája 2024.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej. Do súčasnej doby sa však nezvestnú nepodarilo vypátrať,“ uviedol Peter Ondák z oddelenia komunikácie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Popis nezvestnej Natálie:

  • postava a vzhľad: cca 160 cm vysoká, štíhlej postavy, čierne dlhé vlasy do polovice chrbta, zelené oči,
  • oblečenie: rifle čierne, tmavé tričko,
  • zvláštne znamenia: materské znamienko na krku, ľavé stehno jazva po popálení, tetovanie: na ľavej nohe srdce a na pravej nohe kríž.

V prípade, že máte akékoľvek informácie k nezvestnej tínedžerke, obráťte sa čím skôr na políciu na telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke.

Aktualizácia, 28. 6. 2024, 9:12

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku odvoláva pátranie po nezvestnej,  nakoľko pominuli dôvody pátrania. Menovaná bola vypátraná a je v poriadku.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: