Deti na Vlčincoch hádžu do ľudí vajcia. Jeden z chlapcov udrel ženu na prechádzke so psom


Foto: Deti na Vlčincoch hádžu do ľudí vajcia. Jeden z chlapcov udrel ženu na prechádzke so psom Foto: Facebook a pixabay.com

Po najväčšom Žilinskom sídlisku sa pohybuje skupinka nevychovaných detí, ktoré škodia ostatným obyvateľom. Najskôr oblievali vodou chorých ľudí, ktorí sa nemohli brániť, teraz prešli na hádzanie vajec a dokonca sa uchýlili aj k fyzickému násiliu.

K jednému z incidentov došlo v nedeľu 2. júna na Vlčincoch. Žilinčanka venčila svojho psíka na Pittsburghskej ulici, keď k nej prišlo niekoľko mladých chlapcov na bicykloch.

„Pozerali najskôr na môjho psa a z ničoho nič sa jeden pritiahol ku mne a dal mi čapáka do hlavy a druhý hodil do mňa vajce. Akože toto je výchova?? Aby som sa bála ísť vyvenčiť pred vchod psa?“ napísala znepokojená žena na sociálnej sieti.


Skupinka šiestich alebo siedmich chlapcov následne so smiechom ušla na bicykloch. Žilinčanka si je istá, že žiadneho z nich nepoznala. To, že pravdepodobne nešlo o cielený útok, potvrdzujú aj ďalší obyvatelia sídliska.

Viacerí si našli cez víkend porozbíjané vajíčka na oknách či na balkónoch. Starší pán sa zas sťažoval na deti, ktoré niekoľko vajec hodili po ňom, ani jedným ho však, našťastie, netrafili.

„Mne pred 10 minútami tiež hodili do okna vajce a to isté sa stalo vo vedľajšom paneláku, pohybovali sa okolo Karpatskej školy a išli ďalej. Rodičia vôbec vedia, kde majú deti? Však zajtra idú do školy a nech si pozrú chladničky, kde majú vajíčka,“ napísala ďalšia Vlčinčiarka po deviatej večer.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: