Polícia vypátrala posledné z nezvestných dievčat. Trojica utiekla z centra na Kysuciach


Foto: Polícia vypátrala posledné z nezvestných dievčat. Trojica utiekla z centra na Kysuciach Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Sestry Selina a Lusia Halmové (obe 17-ročné) sú po mesiaci od vypátrania opäť nezvestné. Tentokrát sa k nim pridala aj 16-ročná Laura Vöröšová. Z Centra pre deti a rodiny Semeteš vo Vysokej nad Kysucou utiekli v pondelok 17. júna, odvtedy nie je známe, kde sa nachádzajú.

Zo špecializovaného zariadenia odišli krátko pred 15:30 hod. a do dnešnej doby sa nevrátili. „Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestných dievčat. Do súčasnej doby sa však nezvestné nepodarilo vypátrať,“ spresňuje krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Sestry Halmové majú trvalé bydlisko v Topoľčanoch, mladá Laura zase v Bratislave, preto nie je vylúčené, že dievčatá sa môžu pohybovať po západnom Slovensku.

Aktualizované 20. júna

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci odvoláva pátranie po Laure, bola vypátraná a je v poriadku. 


Aktualizované 22. júna

Polícia našla už aj Lusiu. Nezvestné dievča bolo vypátrané a je v poriadku.

Aktualizované 28. júna

Polícia vypátrala poslednú z trojice nezvestných. Selina je takisto v poriadku. 

 

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: