Bordové vlasy a tetovania: Mladú Žilinčanku Natáliu vypátrala polícia po takmer mesiaci


Foto: Bordové vlasy a tetovania: Mladú Žilinčanku Natáliu vypátrala polícia po takmer mesiaci Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Žilinčanka Natália Danišová odišla z domu 31. mája. Od tohto dátumu prešli tri dlhé týždne, no 22-ročná žena sa stále nevrátila a nepodala o sebe žiadnu správu. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline preto vyhlasuje pátranie po nezvestnej.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej ženy. Do súčasnej doby sa však nezvestnú nepodarilo vypátrať,“ dopĺňa krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Popis nezvestnej Natálie:

  • vzhľad a postava: vysoká 168 cm, štíhla postava, bordové vlasy po plecia, hnedé oči.
  • oblečenie: nezistené,
  • zvláštne znamenia: tetovanie v oblasti hrudníka – nápis Destiny, na predlaktí ľavej ruky postavička Wednesday Addams, na ľavom ramene peniaze a pištoľ.

V prípade, že máte akékoľvek informácie k nezvestnej Natálii, obráťte sa čím skôr na políciu na telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke.

Aktualizácia, 25. 6. 2024, 12:55

Menovaná bola vypátraná hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – západ. Je živá a v poriadku.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: