Holandský reťazec Action otvára predajňu už aj v Žiline. Najbližšie sú v Martine a Bytči


Foto: Holandský reťazec Action otvára predajňu už aj v Žiline. Najbližšie sú v Martine a Bytči

Holandský reťazec Action rozširuje svoju sieť predajní na Slovensku. Ďalší obchod otvorí už čoskoro v Žiline v obchodnom centre MAX. Slávnostné otvorenie novej predajne sa uskutoční 27. júna. Pre obyvateľov Žiliny a okolia to znamená dostupnejšie nákupy, keďže najbližšie predajne sa doteraz nachádzali iba v Martine a Bytči.

Action je známy širokým sortimentom produktov, ktoré zahŕňajú domáce potreby, kozmetiku, hračky, kancelárske potreby a drobnú elektroniku. Predajňa sa zameriava na poskytovanie produktov za nízke ceny, čo z nej robí atraktívnu voľbu pre mnohých zákazníkov.

Otvorenie novej predajne v Žiline prinesie aj nové pracovné príležitosti pre miestnych obyvateľov. Spoločnosť aktuálne obsadzuje voľné pozície vedúceho, zástupcu vedúceho či zamestnanca predajne a hľadá aj brigádnikov - študentov.

Tento krok je súčasťou expanznej stratégie Action na Slovensku, kde už prevádzkuje viacero úspešných predajní. Príchod nového reťazca do obchodného centra MAX môže prispieť k zvýšeniu návštevnosti a celkovému oživeniu obchodného prostredia v Žiline.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: