Hlavný ťah cez Kysuce uzavreli kvôli nehode. Autá stoja v rozsiahlych kolónach


Foto: Hlavný ťah cez Kysuce uzavreli kvôli nehode. Autá stoja v rozsiahlych kolónach
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Jakub Holka

Aktualizácia (15:15 hod.):

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru Žilina krátko po 15. informuje o opätovnom sprejazdnený cesty č. I/11 v okrese Čadca. Hlavným ťahom cez Kysuce prejdú vodiči po hodinách komplikácií bez akýchkoľvek obmedzení.

Pôvodná správa: 

Krátko po poludní v nedeľu 23. júna zasahujú záchranné a bezpečnostné zložky na ceste prvej triedy č. I/11 na Kysuciach. Dve osobné motorové vozidlá nedobrzdili včas a zrazili sa.


Ako spresňuje Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline, k dopravnej nehode došlo neďaleko Kysuckého Lieskovca. 

Po nahlásení udalosti vyrazili na miesto štyria príslušníci HaZZ z hasičskej stanice v Čadci s dvoma kusmi hasičskej techniky. K havarovaným vozidlám smerovala aj polícia, zatiaľ čo pomoc záchranárov nebola potrebná. Podľa informácií od operačného strediska k zraneniu nedošlo.

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru Žilina informuje o uzatvorení cesty č. I/11 na úrovni Oščadnice. Úsek je pre kamióny neprejazdný, osobné autá sú odkláňané na obchádzku cez obec Dunajov, no aj tu sa autá hýbu len minimálne.

Premávku na mieste riadia policajné hliadky, no keďže havarované vozidlá zasahujú do oboch jazdných pruhov, tvoria sa rozsiahle kolóny. Aktuálnu situáciu na cestách môžete bližšie sledovať v dopravnej aplikácii Waze.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: