Terezu z Rajeckých Teplíc vypátrala polícia. Mladá žena bola nezvestná dva dni


Foto: Terezu z Rajeckých Teplíc vypátrala polícia. Mladá žena bola nezvestná dva dni Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

V nedeľu 23. júna približne na poludnie odišla z domu a dosiaľ sa nevrátila. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnej 23-ročnej Tereze Sedlákovej z Rajeckých Teplíc, ktorá o sebe nepodala žiadnu správu už viac ako 24 hodín.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať,“ dopĺňa krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Popis nezvestnej Terezy:

  • vzhľad a postava: výška 176 cm, ryšavé dlhé vlasy, modré oči, štíhlej postavy,
  • oblečenie: krátke čierne šaty na ramienka,  čierne plátenky,
  • zvláštne znamenia: v spodnej časti chrbta tetovanie modrého motýľa, na pravom stehne ornament, na hrudi ornament srdca a jazvy na oboch predlaktiach.

V prípade, že máte akékoľvek informácie k nezvestnej mladej žene, obráťte sa čím skôr na políciu na telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke.

Aktualizácia 25. 6. 2024, 10:15

Nezvestná bola vypátraná hliadkou Obvodného oddelenia Žilina – západ živá a zdravá. 

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: