Túžite po hollywoodskom úsmeve? Vyčarujú vám ho v Čadci!


Foto: Túžite po hollywoodskom úsmeve? Vyčarujú vám ho v Čadci!

Ak vás trápia krivé či zažltnuté zuby a hľadáte dlhodobé riešenie, určite vyskúšajte zubné fazety od dobrých zubárov zo stomatologickej kliniky Petramed.

Zdravé zuby neznamenajú aj pekné

Ukážkovo sa staráte o svoje zuby, chodíte na pravidelné stomatologické prehliadky, neustále investujete do kvalitných kefiek a zubných pást, sú naozaj zdravé, no aj tak nie ste spokojní s ich vzhľadom? Zdravie zubov je prvoradé, no je v poriadku, ak vám záleží aj na ich estetike. Existuje však jednoduché a dlhodobé riešenie žiarivo bielych „perličiek” – zubné fazety!

Zbavte sa neestetických medzier, tvarov či sfarbenia zubov

Zubná fazeta je akýsi tenučký a priehľadný ochranný plášť v tvare mušličky, ktorý sa prilepí na prednú časť zuba a zakryje tak jeho prirodzenú farbu alebo vylepší nedokonalý tvar. Využívajú sa najmä na predné zuby, ktoré sú pri úsmeve či rozprávaní najviac viditeľné, takže ich oceníte aj na zakrytie medzier alebo v prípade, že túžite po miernom posune zubov.

Čo je však najdôležitejšie, ich aplikácia je bezbolestná a jednoduchá. Na zub sa prilepia podobne ako umelé nechty – trošku sa zbrúsi ich povrch a nalepia sa na ne fazety.

Prečo sú zubné fazety od Petramed tou správnou voľbou?

Pre prvotriedne zubné fazety a nádherný úsmev stačí navštíviť zubnú kliniku Petramed v Čadci, ktorá sa môže pochváliť až 30 rokmi skúseností v oblasti stomatológie, top zubármi v odbore a profi technológiami. 

Petramed ponúka nielen klasické služby ako ošetrenia zubných kazov, dentálnu hygienu či ortodonciu, ale tiež výrobu a aplikáciu kvalitných zubných faziet. Každý pacient prejde vstupnou konzultáciou, kde si spoločne so špecializovaným stomatológom nastavia individuálny plán liečby a navrhnú požadovaný „look” faziet.

Zubné fazety bežne pacientom vydržia 5 až 20 rokov. No aby ste mali garanciu istoty, v Petramed na ne poskytujú až 5-ročnú záruku, takže sa môžete spoľahnúť, že o vaše „nové zuby” bude postarané naozaj dlhodobo.  

Finančne výhodné a dostupné

Častou premennou pri rozhodovaní sa o aplikácii zubných faziet býva aj cena. Keďže ide o zákrok, vďaka ktorému získate vysnívané zuby na naozaj dlhú dobu, ich cena sa pohybuje vyššie, než tá za bežné stomatologické úkony. Niekoho to môže vystrašiť, no v zubnej klinike Petramed si poradili aj s touto výzvou.

Aby boli zubné fazety dostupné naozaj pre každého, rozhodli sa svojim pacientom ponúknuť možnosť odloženia platby o 30 dní alebo vám pripravia splátkový kalendár bez preplatenia na 3 až 6 mesiacov. Skvelé, však? 

Túžite po dokonalom úsmeve? Obráťte sa na kliniku Petramed! Stačí vyplniť formulár, prihlásiť sa na konzultáciu a tím profíkov sa o vaše zuby s radosťou postará.



Zdroj: Inzercia/PR článok