Kúpanie v termálnom bazéne s výhľadom na Skalky? Navštívte kúpalisko Laura v Rajeckých Tepliciach


Foto: Kúpanie v termálnom bazéne s výhľadom na Skalky? Navštívte kúpalisko Laura v Rajeckých Tepliciach

S príchodom teplých letných dní sa mnohí z nás začínajú obzerať po miestach, kde sa môžeme osviežiť a užiť si príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Pre všetkých, ktorí hľadajú ideálnu letnú destináciu, máme skvelú správu - kúpalisko Laura v Rajeckých Tepliciach už otvorilo svoje brány a bude prevádzkované v závislosti od počasia celé leto.

Čo vás čaká na kúpalisku Laura?

Kúpalisko Laura je dokonalým miestom pre celodennú rodinnú zábavu. Areál ponúka bazény pre všetky vekové kategórie a preferencie. Nájdete tu plavecký bazén pre tých, ktorí si chcú poriadne zaplávať, ako aj detský bazén pre najmenších návštevníkov. Teplota vody v bazénoch je príjemných 26 °C.

Aktivity a služby

Okrem osviežujúceho kúpania ponúka kúpalisko aj množstvo ďalších aktivít a služieb, ktoré spravia váš deň ešte príjemnejším. Športoví nadšenci ocenia ihriská na plážový volejbal a futbal, kde si môžu zahrať s priateľmi.

Nechýba ani občerstvenie – v areáli sa nachádza niekoľko stánkov a bufetov, kde si môžete dopriať osviežujúce nápoje, zmrzlinu, alebo si pochutnať na čerstvých letných špecialitách.

Praktické informácie

Kúpalisko Laura je otvorené od 8. júna 2024, pričom sa prevádzkové hodiny môžu meniť v závislosti od počasia. Aktuálne informácie nájdete vždy na oficiálnej stránke kúpaliska.

Príďte si užiť leto naplno na kúpalisko Laura v Rajeckých Tepliciach! Dopraviť sa môžete autom, ktoré zaparkujete na záchytnom parkovisku alebo napríklad aj vlakom priamo zo Žiliny. Zastávka sa nachádza na okraji mesta, len kúsok od kúpaliska.

Kontakt na kúpalisko: 041/549 37 27.





Zdroj: Inzercia/PR článok