Už o týždeň bude Žilina hostiť Majstrovstvá sveta v hokejbale. Príde aj legendárny Jozef Stümpel


Foto: Už o týždeň bude Žilina hostiť Majstrovstvá sveta v hokejbale. Príde aj legendárny Jozef Stümpel Foto: www.sportzilina.sk, Facebook/Jozef Stumpel

Na zimnom štadióne v Žiline sa už od 4. do 7. júla uskutočnia Majstrovstvá sveta v hokejbale 2024. Okrem slovenských hráčov sa na šampionáte predstavia talenty z Českej republiky, Švajčiarska, Kanady či USA. Dohromady 12 tímov odohrá svoje zápasy na dvoch plochách. Hrať sa bude v kategóriách U16 a U18. 

Šampionát odštartuje otvárací ceremoniál 3. júla o 19:00 hod. na Mariánskom námestí, v rámci ktorého vystúpi skupina Polemic. Vstupenky na celý šampionát sú už v predaji. Cena celodennej vstupenky je 5 eur a umožní vstup na všetky zápasy, ktoré sa v daný deň odohrajú. Permanentka na celý turnaj je za 15 eur.


Pri príležitosti 25. výročia zisku historicky prvého titulu majstrov sveta v hokejbale a 35. výročia založenia legendárneho klubu HBC 07 Žilina sa v sobotu 6. júla o 17:00 hod. odohrá Exhibičný zápas Legendy Slovensko vs. Legendy HBC 07 Žilina.

Exhibície sa zúčastní aj legendárny Jozef Stümpel a iné mnohé zvučné mená histórie i súčasnosti slovenského a medzinárodného hokejbalu.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: