Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia na Liptove. V nedeľu budú niektoré cesty dočasne uzavreté


Foto: Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia na Liptove. V nedeľu budú niektoré cesty dočasne uzavreté Foto: Facebook/Okolo Slovenska

Žilinská krajská polícia upozorňuje na dopravné obmedzenie v okrese Liptovský Mikuláš. V nedeľu 30. júna bude jeho časťou prechádzať pelotón cyklistických pretekov „Okolo Slovenska“. Posledná 5. etapa štartuje na Námestí osloboditeľov v Liptovskom Mikuláši. 

Cyklisti budú prechádzať po štátnej ceste I/18 na trase Liptovský Mikuláš – Liptovský Hrádok – Hybe –Východná a pokračovať na okres Poprad.  V tejto súvislosti upozorňujeme účastníkov cestnej premávky na úplnú uzávierku ciest pri prechádzaní cyklistického pelotónu,“ uvádza polícia. 

Počas pretekov budú hliadky riadiť a usmerňovať dopravu, dohliadať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a ochranu verejného poriadku.


Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o dôsledné rešpektovanie pokynov polície a dopravných obmedzení, ohľaduplnosť a trpezlivosť počas konania pretekov. Zároveň žiadame občanov, aby zvážili potrebu presúvania sa motorovými vozidlami v uvedenom čase a úsekoch,dodáva polícia. 

Predpokladaný čas prejazdu pelotónu v jednotlivých úsekoch a obciach:

  • 11:05 štart etapy v meste Liptovský Mikuláš                                   
  • 11:20 obec Podtureň            
  • 11:24 mesto Liptovský Hrádok            
  • 11:35 obec Hybe                                                  
  • 11:43 obec Východná                                                        
  • 11:43 - 12:00 úsek od obce Východná po hranicu okresov Liptovský Mikuláš - Poprad


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: