Spôsobil kolóny pod Strečnom mikrospánok? Auto zrámovalo svetlá aj semafor (FOTO)


Foto: Spôsobil kolóny pod Strečnom mikrospánok? Auto zrámovalo svetlá aj semafor (FOTO)
Galéria: 6 fotiek
Foto: MIP Doprava - Odťahová služba

Ani v nedeľu 30. júna sa z Martina do Žiliny ani opačným smerom bez zdržania nedostanete. V dopoludňajších hodinách došlo na frekventovanej komunikácii I/18 k dopravnej nehode, ktorá obmedzuje dopravu.

Krátko pred 10:00 hod. dopoludnia pri obchodnom dome Sconto havarovalo osobné motorové vozidlo. Zo zatiaľ nezistených príčin narazilo prednou časťou do viacerých predmetov v blízkosti cesty, pričom zvalilo na zem stĺp verejného osvetlenia.

Na mieste zasahujú hasiči. Podľa okoloidúcich vodičov sa na ceste tvoria v oboch smeroch kolóny, v ktorých stoja desiatky minút. Motoristom odporúčame, aby v tomto úseku zvýšili opatrnosť. 


„Pri Sconte vodič prešiel vo svojom smere na chodník, zničil semafor a osvetlenie. Vodič bez zranení, spolujazdec predbežne ľahké zranenia, sanitka ho previezla do nemocnice,“ priblížila udalosť odťahová služba MIP Services.

Vodič osobného auta značky Škoda Octavia mal dostať mikrospánok.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: