Nákladný vlak zrazil 41-ročného muža, ten nehodu neprežil. Po koľajniciach sa pohyboval neoprávnene


Foto: Nákladný vlak zrazil 41-ročného muža, ten nehodu neprežil. Po koľajniciach sa pohyboval neoprávnene Foto: Ilustračné foto

Počas uplynulej noci došlo na železniciach k nehode, ktorá ovplyvnila vlakovú dopravu na Slovensku. Rýchliky, ktoré premávajú medzi východnou a západnou časťou krajiny, meškali od 40 do 120 minút.

Dôvodom bolo dočasné prerušenie dopravy medzi stanicami Liptovský Hrádok a Liptovský Mikuláš. V tomto úseku došlo v nedeľu 30. júna okolo 3:00 hod. ráno k zrážke nákladného vlaku a osoby, ktorá sa pohybovala v koľajisku. Informovala o tom facebooková stránka Obmedzenia na tratiach ŽSR.

So žiadosťou o bližšie informácie o stave zrazenej osoby sme kontaktovali hovorkyňu Záchrannej zdravotnej služby. Správu budeme aktualizovať.

Aktualizácia 1. júla

Nehoda, pri ktorej nákladný vlak zachytil muža neoprávnene sa pohybujúceho na trati medzi Beňadikovou a Podturňou, bola nahlásená na tiesňovú linku 155. Operátor vyslal na miesto ambulancie rýchlej lekárskej pomoci aj rýchlej zdravotnej pomoci. Štyridsaťjedenročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlučiteľné zo životom.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: