Jedenásť dôvodov, prečo ísť v lete do Veľkých Karlovíc


Foto: Jedenásť dôvodov, prečo ísť v lete do Veľkých Karlovíc

Urobte si počas letných prázdnin výlet do Veľkých Karlovíc. Či už pôjdete na otočku, alebo len na pár dní, Resort Valachy v údolí Léskové je nádherným miestom, kde si prídu na svoje milovníci oddychu, dobrého jedla, športovci aj rodiny s deťmi. A to všetko len 3 kilometre za českými hranicami. Čo si nenechať ujsť?

Kúpanie a relax vo Wellness Horal

Relaxácie nie je nikdy dosť! Doprajte si zábavu a relax vo Wellness Horal: kúpanie v troch termálnych bazénoch, trochu športu vo fitnescentre a leňošenie v saunovom svete so saunovými rituálmi alebo exotickou masážou. V lete sú hitom vonkajšie terasy na opaľovanie a vonkajšia vírivka. 

* TIP: Využite tematické dni so špeciálnymi cenami vstupného: Pondelok Relax pre dvoch, utorok Dámy, streda Seniori, štvrtok Muži, piatok Bazény pre deti za 99 Kč.


Letné prázdniny s programom na každý deň

Prenocujte a vychutnajte si neobmedzenú relaxáciu v kúpeľoch. V cene letných pobytov v hoteloch Lanterna a Horal je okrem raňajok a večere aj bezplatný vstup do kúpeľov a pestrý program na každý deň.

Tešiť sa môžete na hudobné večery s dobrým jedlom na terase, rannú jogu a aqua fitness v bazéne, môžete si požičať e-bike alebo vyskúšať golf a pre deti sú pripravené animačné programy a hodiny tenisu alebo inline korčuľovania. V okolí je množstvo značených turistických a cyklistických trás.

TIP: Čím viac nocí zostanete, tým väčšia je zľava.

Lanterna po rekonštrukcii láka na nové atrakcie

Objavte nový komfort Spa hotela Lanterna, ktorý je dokonalou oázou pokoja a gastronomických zážitkov. Po rekonštrukcii má vonkajšiu terasu a reštaurácia sa zmenila pridaním lounge baru s veľkou vínnou pivnicou. Veľkým lákadlom sú nové izby s balkónom alebo izby so zimnou záhradou s vaňou priamo pri okne.


Wellness deň pre zdravie

Zúfalo si potrebujete oddýchnuť, ale nemáte čas na niekoľkodňovú dovolenku? Doprajte si aspoň jeden relaxačný deň - Wellness deň pre zdravie. Rovnomenný balíček zahŕňa celodenný pobyt vo Wellness Horal, masáž alebo kozmetické ošetrenie a trojchodový obed.


Kurzy pečenia valašských frgálov

Naučte sa piecť tradičné regionálne koláče - frgále! Kurzy pečenia s pekármi Resortu Valachy sa konajú počas prázdnin vždy v utorok a v nedeľu.  Odnesiete si nielen vlastnoručne vyrobené frgále, ale aj množstvo nových informácií a skúseností. 

Hudobné večery a grilovanie na terase

Terasa hotela Horal je miestom, kde si môžete počas výletu oddýchnuť, vychutnať si dobré jedlo a relaxačný výhľad do údolia. Stredajšie prázdninové večery vám opäť spríjemní živá hudba od 18:30. V sobotu sa môžete od 11:30 do 20:00 zastaviť na grilované špeciality. 


Letné degustačné menu na Vyhlídke

Chceli by ste si jedlo vychutnať v pokojnom prostredí? Doprajte si degustačné menu v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka v Spa hoteli Lanterna. Od júla ponúkajú nové menu plné sviežich farieb a vôní. 

Vyskúšajte si golf v hoteli Horal

Láka vás vyskúšať si golf? Rezervujte si program Golf pre každého na golfovom ihrisku Horal, ktorý je pripravený pre začiatočníkov a rodiny s deťmi. Čaká vás prechádzka s inštruktorom, ktorý vám vysvetlí základy a vyskúšate si švih a hole-in-one. Ideálne pre rodinu (max. 2 dospelí + 3 deti). 

Náučné chodníky pre deti

Na zábavu s deťmi odporúčame náučné chodníky Rezortu Valachy. Obľúbený je Kulíškov náučný chodník v okolí hotela Horal, kde môžete svoje deti odmeniť aj kulíškovskou špecialitou (s plyšákom v cene) a nechať ich zabaviť sa na detskom ihrisku Jupík. V lese nad hotelom Lanterna si nenechajte ujsť Stezku valašských strašidel.


Elektrické bicykle a lekcie inline korčuľovania

Na svoje si prídu aj cyklisti. V hoteli Horal môžete využiť požičovňu elektrobicyklov KTM a vydať sa do náročnejšieho terénu v okolí. Na rodinný výlet s deťmi sa výborne hodí aj nenáročná cyklotrasa Bečva, ktorá začína priamo pod Horalom. V lete si môžete objednať lekcie inline korčuľovania so skúsenými inštruktormi a v daždivom počasí určite príde vhod bowling.

Týždeň kultúry vo Valašsku

Koniec prázdnin bude už tradične venovaný Týždňu kultúry vo Valašsku. Vyberte sa do cirkusového stanu na Jaroslava Dušeka, Danu Morávkovú, Jana Čenského, Václava Vydru a ďalších známych hercov a skvelé komédie. Súčasťou podujatia bude aj sobotňajší Deň rodiny s pestrým programom pre deti.



Zdroj: Inzercia/PR článok