Počas týždňa čiastočne uzavrú križovatku v Martine. Bude sa tam frézovať a asfaltovať


Foto: Počas týždňa čiastočne uzavrú križovatku v Martine. Bude sa tam frézovať a asfaltovať Foto: Mesto Martin

Mesto Martin upozorňuje na dočasnú čiastočnú uzáveru križovatky Na Bystričku v dňoch 3. júla a 5. až 7. júla, a to z dôvodu frézovania asfaltového krytu a následného položenia nových asfaltových vrstiev. Frézovanie asfaltového krytu bude prebiehať v stredu od 19:00 hod. do 6:00 hod. a pokládka asfaltových vrstiev v piatok od 7:00 hod. do nedele do 19:00 hod

Počas prác je potrebné využiť obchádzkové trasy, ktoré budú vyznačené dočasným dopravným značením. Cesta I/65D bude pre vozidlá prichádzajúce zo žilinského smeru vedená ako jednosmerná. V tomto úseku prejdete iba na smer Turčianske Teplice a v závislosti od aktuálnej etapy bude dostupná možnosť odbočenia na smer Bystrička alebo centrum.

Vozidlá prichádzajúce z Turčianskych Teplíc budú odkláňané v smere na centrum. Z cesty I/65D zo smeru Turčianske Teplice a z cesty III/2144 zo smeru centrum/Bystrička bude prístup vozidiel upravený dočasným značením len pre vozidlá stavby.

„V miestach najbližších križovatiek pred riešeným úsekom bude doprava regulovaná prostredníctvom zvislého značenia a osôb s odbornou spôsobilosťou pre riadenie premávky tak, aby vodiči v dostatočnom predstihu boli na dočasné uzávery upozornení a nasmerovaní na náhradné trasy,“ dopĺňa mesto. 

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: