VIDEO: Policajti na Kysuciach prenasledovali vodiča. Narazil do zvodidiel a odmietol vyšetrenie na drogy


Foto: VIDEO: Policajti na Kysuciach prenasledovali vodiča. Narazil do zvodidiel a odmietol vyšetrenie na drogy Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Príslušníci Obvodného oddelenia Policajného zboru z Krásna nad Kysucou vo štvrtok 27. júna spozorovali podozrivé vozidlo, to smerovalo po ceste I/11 z Čadce smerom na Kysucké Nové Mesto. Policajti ho začali prenasledovať so zapnutým výstražným zariadením.

Vodič vozidla značky Volkswagen nijako nezareagoval a rýchlosť dokonca zvýšil. „Narazil do zvodidiel na moste a následkom nárazu zastavil. Pri kontrole sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom, avšak odmietol sa podrobiť vyšetreniu na zistenie inej návykovej látky,“ informuje polícia. 

Pri kontrole policajti zistili, že 31-ročný muž zo Žiliny nie je držiteľom vodičského preukazu má uložený trest a má zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. 

Muž bol obmedzený na osobnej slobode. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci vzniesol mužovi zo Žiliny obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a za prečin marenie výkonu úradného rozhodnutia,“ dopĺňa polícia. 

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: