Polícia vypátrala 50-ročnú ženu z Kysúc. Dajana odišla z domu, nevideli ju 5 dní


Foto: Polícia vypátrala 50-ročnú ženu z Kysúc. Dajana odišla z domu, nevideli ju 5 dní

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje 2. júla pátranie po nezvestnej 50-ročnej žene menom Dajana Bučková s trvalým bydliskom v meste Kysucké Nové Mesto. Nezvestná je od 29. júna 2024, kedy v poobedných hodinách odišla z domu.

Do dnešnej doby sa nevrátila, pričom o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej súčasného pobytu a pohybu nie je známe. „Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej ženy. Do súčasnej doby sa však nezvestnú nepodarilo vypátrať,“ spresňuje žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. 


Nezvestná žena je vysoká 168 cm, má štíhlu postavu, dlhé vlasy čiernej farby a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené čierne legíny, tričko s krátkym rukávom. Medzi zvláštne znamenia patrí znamienko na pravej dolnej pere.


Akékoľvek informácie k nezvestnej žene žiada polícia oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 

Aktualizácia, 3. júla 2024, 13:33

Dajana bola vypátraná polícou. Je v poriadku.