Po dvoch mesiacoch bol opäť nezvestný. Ľuboša z Oravy po 5 dňoch našla polícia


Foto: Po dvoch mesiacoch bol opäť nezvestný. Ľuboša z Oravy po 5 dňoch našla polícia Foto: KR PZ Žilina

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Dolnom Kubíne vyhlasuje pátranie po nezvestnom 46-ročnom mužovi menom Ľuboš Leško s bydliskom v obci Istebné na Orave. Menovaný je nezvestný od dňa 29. júna, kedy bol naposledy videný vo večerných hodinách v mieste trvalého bydliska.

Od tejto doby nepodal o sebe žiadnu správu a jeho pobyt a pohyb nie je známy. „Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného.  Do súčasnej doby sa ho však nepodarilo vypátrať,“ uvádza žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 

Nezvestný je vysoký približne 170 cm, má hnedé krátke vlasy, modrozelené oči, je komunikatívny. Naposledy ma oblečené tepláky tmavomodrej farby, sivú košeľu s bielymi vzormi a krátkym rukávom, tmavomodré tenisky nezistenej značky.    

Po Ľubošovi bolo vyhlásené pátranie aj v apríli tohto roka, vtedy sa ho podarilo nájsť. Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície.


Aktualizácia, 18:01

Polícia odvoláva pátranie po nezvestnom mužovi. Bol vypátraný policajnou hliadkou a je v poriadku.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: