Obľúbené kúpalisko pri Žiline otvára svoje brány. Dva bazény privítajú skúsených plavcov aj deti


Foto: Obľúbené kúpalisko pri Žiline otvára svoje brány. Dva bazény privítajú skúsených plavcov aj deti Foto: Facebook/Kúpalisko Stráňavy

Už ste sa boli tento rok schladiť vo vode? Od júla je už naplno v prevádzke kúpalisko v Žiline, Čadci či Rajeckých Tepliciach. Od piatka 5. júla sa otvoria brány ďalšieho obľúbeného kúpaliska v obci Stráňavy. „Na všetkých sa veľmi tešíme a veríme, že si s nami užijete toto leto,“ pozývajú na sociálnej sieti. 

Stráňavy sa nachádzajú len 10 kilometrov od Žiliny v smere na Martin. Kúpalisko ponúka relax v dvoch bazénoch - pre plavcov je k dispozícii veľký plavecký bazén (50 x 23,5m), deti sa zase zabavia v detskom bazéne s hĺbkou 40 cm. Voda má v oboch bazénoch teplotu od 24 do 26 °C.

Kúpalisko disponuje príručným parkoviskom, ale jednoducho sa tu dostanete aj autobusovou dopravou. Zastávka sa nachádza hneď pri kúpalisku. Pre návštevníkov je k dispozícií stravovacie zariadenie. Počas celého leta tu môžete navštíviť aj rôzne kultúrne a spoločenské akcie. 


Viac informácií nájdete na webe kúpaliska. 

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: