Martinčania, pozor! Pohotovosť pre dospelých presunuli na nové miesto, pôvodné pracovisko je zrušené


Foto: Martinčania, pozor! Pohotovosť pre dospelých presunuli na nové miesto, pôvodné pracovisko je zrušené
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Univerzitná nemocnica Martin

Obyvatelia mesta Martin nájdu od 2. júla 2024 ambulantnú pohotovostnú službu pre dospelých na novom mieste. Pracovisko na Mudroňovej ulici je momentálne zrušené. V prípade potreby môžu dospelí Martinčania vyhľadať pohotovosť  v priestoroch univerzitnej nemocnice.

„Pre ľahšiu orientáciu pacientov sme v areáli nakreslili navádzacie červené čiary. Spolu s informačnou tabuľou o prevádzke pohotovosti ich nájdete pri hlavnej bráne vstupu pre peších, ako aj pri parkovisku pre klientov nemocnice,“ informuje nemocnica na sociálnej sieti.


Pohotovosť pre dospelých poskytuje všeobecnú ambulantnú starostlivosť pri náhlej zmene zdravotného stavu dospelej osoby, ktorá bezprostredne neohrozuje jej život. Služba je dostupná v pracovných dňoch v čase od 16:00 do 22:00 a v dňoch pracovného pokoja a sviatkov v čase od 7:00 do 22:00.

Za poskytnutie zdravotnej starostlivosti v pohotovostnej ambulancii pre dospelých sa účtuje poplatok 2 eurá. Kupón si môžu pacienti zakúpiť u informátorov pri vstupe do UNM, prípadne na vozovej vrátnici, dodáva nemocnica. 

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo