FOTO: Polícia hľadá párik z oravskej čerpacej stanice kvôli trestnému činu. Poznáte ho?


FOTO: Polícia hľadá párik z oravskej čerpacej stanice kvôli trestnému činu. Poznáte ho?
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Uprostred minulého mesiaca navštívil čerpaciu stanicu na Orave neznámy párik. Po totožnosti mladej ženy a muža teraz pátra polícia, chce sa s nimi porozprávať o trestnom čine.

Príslušníci Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Dolnom Kubíne vyšetrujú neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku, ktorého sa dopustil zatiaľ neznámy páchateľ 14. júna na miestnej pumpe.

„Touto cestou žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámych osôb, ktoré boli zachytené kamerou na čerpacej stanici v Dolnom Kubíne. Svedectvo týchto osôb je dôležité a môže prispieť k objasneniu trestného činu,“ prosí žilinská polícia.

Pokiaľ ste spoznali ženu alebo muža na záberoch z bezpečnostných kamier, kontaktujte bezplatnú linku 158. Polícii môžete svoje informácie oznámiť aj na akomkoľvek útvare Policajného zboru či prostredníctvom oficiálnej facebookovej stránky.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo


Prečítajte si viac: