Mladú Lenku sa podarilo vypátrať po týždni. Našla ju hliadka bytčianskej polície


Foto: Mladú Lenku sa podarilo vypátrať po týždni. Našla ju hliadka bytčianskej polície Foto: KR PZ ZA

Rodina a blízki mladého dievčaťa z Bytče už takmer týždeň netušia, čo sa jej mohlo stať. Len 16-ročná Lenka Dunajová zmizla v sobotu 29. júna, odvtedy sa už s nikým nespojila.

Žilinské okresné riaditeľstvo Policajného zboru dnes vyhlásilo pátranie po nezvestnej dievčine. Naposledy bola videná na mieste svojho trvalého bydliska v Bytči. Od soboty o sebe nepodala žiadne správy a jej súčasná poloha je neznáma.

Lenka má strednú postavu, meria 167 centimetrov, má hnedé oči a hnedé, rovné vlasy ostrihané po plecia. Na sebe môže mať oblečené čierne tričko a krátke nohavice. Keď odchádzala z domu, niesla so sebou aj tmavú mikinu.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej.  Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať,“ píše žilinská polícia.


Pokiaľ viete čokoľvek o aktuálnom mieste pobytu alebo pohybe nezvestnej tínedžerky, kontaktujte políciu na tiesňovej linke 158, osobne na oddeleniach alebo na Facebooku.

Aktualizácia 7. júla

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvolalo pátranie po nezvestnej tínedžerke. Lenku sa podarilo vypátrať hliadke z Bytče v piatok 5. júla. Dievča je v poriadku.

Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: