Vážna nehoda na Kysuciach. Zasahujú leteckí záchranári, časť cesty je blokovaná


Foto: Vážna nehoda na Kysuciach. Zasahujú leteckí záchranári, časť cesty je blokovaná Foto: Facebook/MiriamKa Čierňavová

Na Kysuciach došlo dnes okolo poludnia k vážnej dopravnej nehode. Informovalo o nej Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ako aj okoloidúci vodiči, ktorí sa stali jej svedkami.

V obci Stará Bystrica v časti Lány sa vo štvrtok 4. júla zrazili dve osobné motorové vozidlá. Jeden z automobilov ostal po kolízii stáť na ceste, druhý skončil na trávniku mimo vozovky.

Na miesto smerovali hasiči z Čadce, podľa ktorých pri nehode došlo k zraneniam. Okrem toho na komunikáciu vytiekli prevádzkové kvapaliny, ktoré je potrebné odstrániť.


Zranenia sú pravdepodobne vážne, na miesto mali smerovať aj leteckí záchranári. „Strašné nešťastie, keď som videla ten vrtuľník tak som vybehla a navigovala autá, čo šli obcházkou okolo nášho domu u Ondrejkov,“ napísala v dopravnom servise svedkyňa incidentu.

Jeden jazdný pruh je aktuálne zablokovaný, polícia usmerňuje premávku striedavo. Pokiaľ môžete, vyhnite sa tomuto úseku.


Slobodné a nezávislé médiá sú kľúčové pre demokraciu. Nepodliehajú vplyvu politikov ani záujmových skupín, čo im umožňuje objektívne a pravdivo informovať verejnosť.

Podpora slobodných médií je investíciou do transparentnej a spravodlivej spoločnosti.

Podporiť nezávislé spravodajstvo

Dočítať článok zadarmo

Prečítajte si viac: