Doprava kolabuje v Žiline aj dnes! V smere na Martin si postojíte desiatky minút


Foto: Doprava kolabuje v Žiline aj dnes! V smere na Martin si postojíte desiatky minút Foto: Facebook/Dopravný servis - okres Žilina

Dopravné zápchy a zdržania na hlavných ťahoch v Žiline pokračujú aj dnes 5. júla. V smere na Martin stoja motoristi v kolónach desiatky minút a pohybujú sa len veľmi pomaly. Pokiaľ sa nemusíte súrne presunúť, odložte cestovanie radšej na neskôr.

Rozsiahle kolóny sa s pribúdajúcimi autami neustále predlžujú. Vo štvrtok 4. júla sa situácia upokojila až v podvečerných hodinách. Následne sa kolóny presunuli pred Ružomberok, kde si vodiči počkali aj viac než pol hodinu.

Keďže piatok 5. júla je štátnym sviatkom, mnohí ľudia sa rozhodli odcestovať na predĺžený víkend za rodinou, k vode či na výlety. Iní sa jednoducho vracajú naspäť domov, keďže nemusia ísť do práce. Na komunikáciách sa preto stretlo omnoho väčšie množstvo áut, ako býva zvykom.

V krajskom meste sú momentálne najviac upchaté ulice Ľavobrežná, Na Horevaží a Košická. Súvislá kolóna sa tiahne až do Vrútok. Cesta medzi Žilinou a Vrútkami vám môže trvať aj viac než hodinu.