Zlodej ukradol bicykel chlapcovi z detského domova, ktorý si naň dlho sporil. Zmizol z Oravy


Foto: Zlodej ukradol bicykel chlapcovi z detského domova, ktorý si naň dlho sporil. Zmizol z Oravy Foto: Ilustračné foto/unsplash.com

V nedeľu 30. júna zmizol z dvora rodinného domu na Orave horský bicykel. Teraz po ňom pátra celá rodina - patril totiž ich adoptívnemu synovi a súrodencovi, ktorý si naň dlho odkladal ťažko zarobené peniaze.

Bicykel značky DEMA mal čierny rám s modrými detailmi a oranžovým nápisom. Odcudzený bol spred domu na Jánošíkovej ulici v Dolnom Kubíne okolo 4:00 hod. nadránom.

„Poprosím páchateľa, ktorý sa neštítil zobrať bicykel môjmu nevlastnému bratovi z detského domova, vychovávanému mojou úžasnou maminou v pokore a úcte. Dlho si naň sporil a stálo ho to nemálo úsilia ako študenta. Dnes sa za teba pomodlím, aby si ho vrátil tak, ako si ho zobral na to isté miesto,“ napísal na sociálnych sieťach brat okradnutého mladíka.


O pomoc s hľadaním úplne nového bicykla prosí verejnosť aj jeho mama. Pokiaľ máte akékoľvek informácie o krádeži alebo mieste, kde sa vozidlo nachádza, kontaktujte políciu na linke 158.


Takto vyzeral odcudzený bicykel