×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Neznámy pán zaplatil nákup Žilinčanke s dieťaťom, keď jej neprešla karta. Teraz mu verejne ďakuje


Foto: Neznámy pán zaplatil nákup Žilinčanke s dieťaťom, keď jej neprešla karta. Teraz mu verejne ďakuje Foto: Ilustračné foto

Ľudia s dobrým srdcom napriek dnešnej uponáhľanej dobe stále existujú a zaujímajú sa o druhých. Včera sa o tom presvedčila Žilinčanka, ktorej terminál v predajni odmietol prijať platbu kartou. Neznámy muž, ktorý stál za ňou v rade, jej ochotne zaplatil nákup. Teraz sa mu chce verejne poďakovať.

Ženu s dieťaťom dostal z nepríjemnej situácie pán, ktorý v piatok 26. júla krátko po 14:00 hod. popoludní nakupoval v Tescu na Bulvári. Stála pri jednej zo samoobslužných pokladní a snažila sa zaplatiť kartou pomocou smartfónu, terminál ju však odmietal. V strese a šoku z nečakanej pomoci si nie je istá, či mu poriadne poďakovala, chce to preto pomocou sociálnych sietí napraviť.

„Dnes mám sviatok a od rána sa mi nič nedarilo. Bol to úplne hrozný deň. Váš milý čin mi urobil radosť a popravde som cestou na autobus aj trochu poslzila. Nie kvôli peniazom, ale pre vedomie, že sú medzi nami stále milí, dobrí ľudia a gentlemani. A možno ste len chceli, aby sme rýchlo uvoľnili pokladňu a Vy si mohli dať svoj Redbull, ale aj tak. Bolo to od Vás veľmi pekné a ja aj babička, pre ktorú bol kvietok, Vám ďakujeme. Môžete byť na seba hrdý. Pekný deň,“ napísala poďakovanie od srdca potešená Žilinčanka.

Prečítajte si viac: