Ochutnajte viac než 100 vín na prechádzke po Žiline! Do mesta prichádza obľúbený Winefest


Foto: Ochutnajte viac než 100 vín na prechádzke po Žiline! Do mesta prichádza obľúbený Winefest

Budúci víkend sa centrum Žiliny zaplní milovníkmi kvalitného vína a jedla, ktorí budú čoskoro v skvelej nálade. V sobotu 17. augusta sa na Mariánskom námestí uskutoční ďalší ročník tradičného podujatia Winefest.

Do mesta zavíta 20 uznávaných slovenských vinárstiev, ktoré doplní 12 stánkov s dobrým jedlom. Účastníci festivalu dostanú možnosť ochutnať viac než 100 vzoriek vína, ktoré budú rozmiestnené v rôznych gastroprevádzkach. Chýbať nebude ani sprievodný program, živá hudba a organizátori veria v krásne počasie. 

„Za festivalom stojí jednoduchá myšlienka: Spojiť milovníkov dobrého vína a producentov excelentného slovenského vína. Stretnutie týchto dvoch táborov bude strojcom nezabudnuteľnej atmosféry, vášnivých diskusií a nových prúdov myšlienok,“ píšu organizátori podujatia, ktoré začne o 14:00 hod. popoludní.

Vstupné pre jednu osobu stojí 35 eur. V cene je však zahrnutá neobmedzená degustácia vína v zúčastnených prevádzkach počas celého trvania festivalu, ako aj 10-eurový poukaz na nákup vína, ktoré si môžete odniesť domov. K tomu dostanete degustačný pohár s logom festivalu. Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť na TOMTO ODKAZE.

Miesto: Mariánske námestie, Žilina
Dátum: 17.08.2024 - 14:00    23:59