Dobrý muž zaplatil nákup tehotnej mamičke, ktorej zlyhala karta v Tescu vo Varíne. Hľadá ho, aby mu poďakovala


Foto: Dobrý muž zaplatil nákup tehotnej mamičke, ktorej zlyhala karta v Tescu vo Varíne. Hľadá ho, aby mu poďakovala Foto: Ilustračné foto/pixabay.com a google.com

Tento rok sme už písali o niekoľkých dobrých skutkoch obyvateľov Žilinského kraja. K ľuďom, ktorí nezištne pomáhajú iným, sa v sobotu 7. septembra pridal neznámy pán vo Varíne..

Mladá tehotná mamička z okolia Žiliny dnes okolo 10:00 hod. ráno nakupovala v miestnom supermarkete Tesco. Pri pokladni sa jej však nepodarilo zaplatiť kartou a pri sebe mala len malú hotovosť. Chcela preto časť nákupu vrátiť naspäť do regálov.

V tom jej však zabránil dobrosrdečný muž, ktorý stál za ňou v rade. Bez váhania zaplatil za jej nákup, následne z predajne odišiel. Dojatá žena by ho chcela nájsť, aby sa mu mohla poďakovať a odvďačiť.

„Prosím, ak ste tam boli a viete, o koho ide napíšte mi. Pán mal niečo asi okolo 35 do 40 rokov, vysoký, blond vlasy. Chcem mu to vrátiť a veľmi sa poďakovať. Nejdem písať všetky okolnosti, ale chcem sa ešte raz poďakovať ľuďom, ktorí sa vedia zachovať ľudsky, pomôcť aj v takýchto situáciách.  Veľmi si to vážim,“ napísala na sociálnej sieti mladá žena.