×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Rozlúčka s letom na žilinskú tržnicu prinesie hudbu, módu, vodné fajky aj literatúru


Foto: Rozlúčka s letom na žilinskú tržnicu prinesie hudbu, módu, vodné fajky aj literatúru Foto: trznicazilina.sk

Koncom tohto týždňa sa v Žiline uskutoční oficiálna rozlúčka s letom, ktorá do centra mesta prinesie modernú hudbu, módu, literatúru aj vodné fajky. Žilinská tržnica v spoluprácu s Quake Rave organizuje jedinečnú akciu Wossap Žilina.

Podujatie sa uskutoční v piatok 20. septembra. Od 15:00 hod. do 22:00 hod. sa obyvatelia aj návštevníci mesta zabavia priamo na novej tržnici, následne sa párty presunie do podniku Laurel & Hardy, ktorý ostane otvorený do 4:00 hod. ráno.

Tešiť sa môžete na hudobné sety DJ-ov z Quake Rave a SwineDaily, ktorí ulice rozozvučia zmesou elektronickej hudby, hip-hopu a iných moderných žánrov. O atmosféru sa postará aj smoke point s vodnými fajkami od Czech Hookah Club.


„Ak máte radi módu a podporujete mladých lokálnych dizajnérov, budete nadšení. Na Wossap Žilina dostanú priestor začínajúci dizajnéri, ktorí predvedú a predajú svoje jedinečné kúsky. Je to skvelá príležitosť, ako podporiť mladé talenty a odniesť si niečo originálne,“ sľubujú organizátori.

Podujatie bude zároveň spojené so Žilinským literárnym festivalom. Pripravená bude oddelená zóna na výmenu kníh medzi milovníkmi literatúry. Každý môže priniesť tituly, ktoré už prečítal, a odísť s novými príbehmi.

„Vstup na dennú časť podujatia je úplne zadarmo, takže neváhajte a pridajte sa k nám. Pripravte sa na rozlúčku s letom, ktorá prinesie skvelú hudbu, módu, literatúru a jedinečný zážitok. Tešíme sa na vás!“ dodávajú organizátori.

Prečítajte si viac: