×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Pracovníčke žilinskej nemocnice niekto oškrel auto parkujúce v areáli. Teraz hľadá svedkov incidentu


Foto: Pracovníčke žilinskej nemocnice niekto oškrel auto parkujúce v areáli. Teraz hľadá svedkov incidentu Foto: Facebook/Anna Mária Gregušová

Vodiči automobilov sa ich často boja parkovať na niektorých miestach zo strachu, aby do nich niekto nenarazil. Takéto prípady sa stávajú najmä na preplnených parkoviskách v obchodných domoch, v centre miest či pred panelákmi na väčších sídliskách. Žilinčania však podobné nepríjemné skúsenosti opisujú aj v areáli nemocnice.

Na parkovisku Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline stálo v stredu 18. septembra medzi 7:00 hod. a 15:30 hod. auto pani Anny. Keď sa k nemu po práci vrátila, zistila, že má výrazne oškretú časť laku na ľavej zadnej strane.

„Ďakujem za krásny pozdrav po práci.  Prosím, ak niekto niečo videl, budem veľmi vďačná za každú informáciu,“ napísala v skupine, ktorá monitoruje dopravnú situáciu na cestách v Žiline.

Jeden z komentujúcich jej na to odpovedal, že vozidlo bolo poškodené už o 14:15 hod. Žiadny lístok ani odkaz nikde nevidel. Podľa Žilinčanov dochádza k podobným incidentom v areáli nemocnice častejšie.


 

Prečítajte si viac: