Na Kysuce zajtra zavítajú Bača s Honelníkom zo známych reklám. Autogramiáda prebehne v COOP Jednote


Foto: Na Kysuce zajtra zavítajú Bača s Honelníkom zo známych reklám. Autogramiáda prebehne v COOP Jednote Foto: COOP Jednota - reklamný spot

Pozeráte televíziu? Potom ste už určite mnohokrát videli kreatívnu reklamu reťazcov COOP Jednota, v ktorej vystupuje Bača a Honelník. Na televíznych obrazovkách sa pravidelne objavujú už od roku 2010. Počas rokov si ich humor obľúbili diváci všetkých vekových kategórií.

„Fíha, koľko stál ten nákup? Nestál nič, z obchodu som bežal rovno domov.“, „Dovtedy sa chodí s džbánom po mlieko, až naprší a uschne.“ či „A múka? Nemúka, Dunčo breše.“ sú len niektoré zo známych hlášok popleteného Honelníka a Baču.

Obidve postavy už zajtra 24. septembra zavítajú do predajne COOP Jednota v Krásne nad Kysucou, kde s radosťou odovzdajú svoje podpisy malým i veľkým fanúšikom. Autogramiáda prebehne od 10:00 hod. dopoludnia do 13:30 hod. popoludní.

Supermarket zároveň od utorka zmení svoje otváracie hodiny. V pondelky až piatky tam nakúpite od 6:00 hod. do 19:00 hod., počas sobôt len do 16:00 hod. a v nedele od 7:30 hod. do 14:00 hod.