Žilinčania budú čakať hodiny: Pokazený rušeň spôsobil meškania vlakov do Bratislavy aj Košíc


Na vlak do Bratislavy si dnes počkáte asi 100 minút, mešká aj opačný smer

Foto: Žilinčania budú čakať hodiny: Pokazený rušeň spôsobil meškania vlakov do Bratislavy aj Košíc Foto: Ilustračné foto

Obyvatelia miest, kadiaľ prechádza pravidelný expres s označením Ex 602 Tatran, si naň dnes počkajú omnoho dlhšie. Súprava, ktorá z Košíc vyrážala o 7:07 hod. ráno, ostala stáť pri Kraľovanoch.

Stránka Obmedzenia prevádzky na tratiach ŽSR informovala, že sa spoju pokazil rušeň. Z tohto dôvodu má podľa Železničnej spoločnosti Slovensko meškať zo stanice v Kraľovanoch približne 100 minút.

Ľudia sa preto tak skoro nedočkajú svojich blízkych, ktorí týmto vlakom cestujú. Cestujúcim, ktorí sa potrebujú dostať do Bratislavy alebo miest po ceste, odporúčame využiť iný spoj prípadne spôsob dopravy.


Aktualizácia 13:00 hod.

Okrem vlaku s pokazeným rušňom bude meškať aj spoj na opačný smer. Expres Ex 609 Tatran, ktorý má z Bratislavy odísť o 13:27 hod. popoludní a do Košíc doraziť o 18:53 hod. večer, má ohlásené prepokladané meškanie asi hodinu.

Vlak sa zdrží ešte v Bratislave na hlavnej stanici. Dôvodom je podľa stránky Obmedzenia prevádzky na tratiach ŽSR obrat súpravy od vlaku Ex 602 Tatran.

 

 



Košice
Trenčín
Bratislava
Trenčín
Trnava
Nitra
Trnava
Banská Bystrica
Nitra
Prešov
Bratislava
Banská Bystrica
Prešov
Košice