Hľadáte dokonalý odpočinok? Vyskúšajte Wellness deň s masážou a obedom vo Wellness Horal


Foto: Hľadáte dokonalý odpočinok? Vyskúšajte Wellness deň s masážou a obedom vo Wellness Horal

Predstavte si deň, keď nemusíte robiť nič iné ako relaxovať. Deň, keď sa môžete okúpať v termálnom bazéne, zohriať sa v saune a pri saunových rituáloch, dať si masáž a dobre sa najesť... Znie to lákavo, najmä teraz na jeseň, však?

Presne takýto zážitok si môžete dopriať v obľúbenom relaxačnom centre Wellness Horal vo Veľkých Karloviciach, len hodinu cesty autom od Žiliny a len tri kilometre za českými hranicami.

Pre rýchly reštart tu vytvorili balíček Wellness deň pre zdravie. Je v ponuke cez pracovné dni a zahŕňa všetko, čo potrebujete na kvalitný oddych:

  • Celodenný pobyt vo Wellness Horal s tromi termálnymi bazénmi, fitnescentrom a saunovým svetom
  • Exotická masáž alebo kozmetický rituál v trvaní 50 minút
  • Trojchodové wellness menu na obed
  • Čajový a uterákový servis vrátane zapožičania županu

Prečítajte si viac informácií o Wellness dni a rezervujte si termín.


Wellness Horal: Oáza relaxu na Morave

Milovníkom kvalitného relaxu Wellness Horal určite netreba dlho predstavovať. Nachádza sa v známom hoteli Horal vo Veľkých Karloviciach, obklopený nádhernou prírodou Beskýd, a je otvorený denne od 9:30 do 21:30 hod., takže na relaxáciu budete mať dostatok času.

Pred a po masáži alebo beauty procedúre si môžete zaplávať v bazénoch s termálnou slanou vodou, v saunovom svete so saunovými rituálmi, ponaťahovať telo vo fitnescentre, zdriemnuť si pri šálke čaju na relaxačnom ležadle alebo pozorovať západ slnka z vonkajšej vírivky.


Masáže vo Wellness Horal vykonávajú rodení maséri z Thajska, Filipín, Jávy a Indie, čo je zárukou špičkovej kvality. Osviežiť sa môžete vo Vital bare priamo pri bazéne a saunách a obed sa podáva v hotelovej reštaurácii. A čo viac: len počas Wellness Day môžete wellness centrum opustiť a kedykoľvek sa doň vrátiť. Relaxáciu môžete dokonale spojiť s posedením na hotelovej terase alebo prechádzkou v jesennej prírode.


Oslávenci za korunu a ďalšie tipy z Wellness Horal

Wellness Horal sa oplatí navštíviť aj pri iných príležitostiach. Vedeli ste, že:

  • V deň narodenín majú oslávenci vstup do Wellness Horal za 1 českú korunu. Wellness Horal má tiež špeciálnu ponuku pre páry pri výročí svadby. Viac informácií nájdete tu.
  • Cez pracovné dni ponúka Wellness Horal Tematické dni so zvýhodnenými ponukami. Napríklad v stredu je akčná ponuka pre seniorov a v piatok majú deti vstup iba za 99 českých korún.
  • Wellness Horal organizuje obľúbené saunové rituály až 7-krát denne. Novinkou horúcich prameňov sú aromatické rituály s vyhrievacími prvkami.
  • Pri ubytovaní v hoteli Horal máte vstup do Wellness Horal počas celého pobytu zdarma. Využite to napríklad počas cenovo najvýhodnejšieho pobytu Relaxačná nedeľa od nedele do pondelka.





Zdroj: Inzercia/PR článok

Košice
Trnava
Bratislava
Trenčín
Banská Bystrica
Nitra
Prešov
Prešov
Nitra
Trenčín
Košice
Trnava
Bratislava
Banská Bystrica