Deň otvorených dverí WFG reality: Jedinečná príležitosť stretnúť sa s odborníkmi z realitného trhu v Žiline


Foto: Deň otvorených dverí WFG reality: Jedinečná príležitosť stretnúť sa s odborníkmi z realitného trhu v Žiline

Realitný trh prechádza neustálymi zmenami. V dnešnej dobe je dôležité mať pri ruke kvalitné informácie a odborníkov, ktorí vám dokážu poskytnúť to správne poradenstvo. Preto realitná kancelária WFG reality v spolupráci s Realitnou úniou Slovenskej republiky organizuje Deň otvorených dverí, prvýkrát v Žiline!

Toto podujatie sa uskutoční pod záštitou skúsených profesionálov z oblasti realít, ktorí vám ponúknu bezplatné poradenstvo v rôznych otázkach týkajúcich sa nehnuteľností.

Prečo prísť?

Či už zvažujete kúpu, predaj alebo prenájom nehnuteľnosti, alebo vás zaujímajú investičné možnosti na realitnom trhu, toto podujatie je určené práve vám. Na mieste budú k dispozícii skúsení realitní makléri, ktorí vám pomôžu orientovať sa v aktuálnych trendoch a cenách na trhu, právnici, ktorí zodpovedajú otázky týkajúce sa právnych aspektov realitných prevodov, a realitní investori, ktorí vám priblížia, ako efektívne investovať do nehnuteľností.

Poradenstvo poskytne aj realitný investor Roman Kružliak

Tešiť sa môžete aj na prítomnosť uznávaného lektora a realitného investora Romana Kružliaka. Roman má za sebou bohaté skúsenosti s investovaním do nehnuteľností a je známy svojimi prednáškami a konzultáciami v oblasti investovania do nájomných nehnuteľností. Na podujatí sa s vami rád podelí o svoje skúsenosti a rady, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť realitný trh a využiť príležitosti, ktoré ponúka.

Informácie o podujatí:

  • Dátum a čas: 10.10.2024, 14:00-18:00
  • Miesto konania: Daxnerova 9, 010 01 Žilina
  • Vstup: Bezplatný

Čo môžete očakávať?

  1. Bezplatné konzultácie so skúsenými realitnými maklérmi a právnikmi z oblasti realít.
  2. Poradenstvo v oblasti investícií do nehnuteľností od odborníkov a investorov.
  3. Networking s ľuďmi so záujmom o nehnuteľnosti.

             

Tento Deň otvorených dverí v Žiline ponúka jedinečnú príležitosť pre všetkých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o realitnom svete a nehnuteľnostiach. Vítaní sú aj realitní odborníci z iných realitných kancelárií. Nechajte si poradiť od tých najskúsenejších na realitnom trhu. Tešíme sa na vás!



Zdroj: Inzercia/PR článok

Nitra
Trnava
Košice
Košice
Banská Bystrica
Bratislava
Trenčín
Trnava
Prešov
Banská Bystrica
Prešov
Bratislava
Nitra
Trenčín