Divoká noc v uliciach Žiliny: Mestskí policajti riešili útok sklenenou fľašou aj ruvačku na Bulvári


Mestskí policajti zasahovali pri nočných roztržkách v Žiline

Foto: Divoká noc v uliciach Žiliny: Mestskí policajti riešili útok sklenenou fľašou aj ruvačku na Bulvári Foto: Ilustračné, archív Žilinak.sk

Žilinskí mestskí policajti majú za sebou akčný víkend. Len počas sobotňajšej noci bol ich zásah potrebný dvakrát v centre mesta, kde medzi občanmi došlo k roztržkám.

O jednej z nich boli informovaní telefonicky v skorých ranných hodinách. Na kontrolu tak vyrazili na Bottovu ulicu neďaleko Mariánskeho námestia, kde našli 27-ročného muža s krvácajúcim zranením na hlave.

„Ten uviedol, že ho po predchádzajúcom verbálnom spore fyzicky napadol neznámy muž, ktorý bol súčasťou väčšej skupiny. Tiež uviedol, že muž ho udrel do hlavy sklenenou fľašou, čím mu spôsobil tržnú ranu,“ opisujú mestskí policajti.

Vzhľadom na vážne zranenie bola na miesto privolaná sanitka, ktorá muža previezla na vyšetrenie do nemocnice. Pri podobnom prípade zasahovali mestskí policajti aj v gastronomickej prevádzke na Bernolákovej ulici, kde v nočných hodinách došlo k ruvačke medzi viacerými hosťami.

„Hliadky aktérov od seba rozdelili a následne vzniknutú situáciu upokojili. Počas roztržky bol zranený 28-ročný muž, ktorému hliadka privolala sanitku,“ spresňuje mestská polícia. Oba skutky, ktoré skončili zranením, ďalej objasňuje polícia.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj