Len 14-ročný Marek odišiel v septembri do Žiliny, odvtedy je nezvestný. Má vytetované meno Blanka


Foto: Len 14-ročný Marek odišiel v septembri do Žiliny, odvtedy je nezvestný. Má vytetované meno Blanka Foto: KR PZ ZA

K nezvestným tínedžerom, ktorých hľadá polícia v Žilinskom kraji, sa zaradil aj 14-ročný Marek Holub. Mladík žije v obci Richnava v okrese Gelnica, podľa posledných informácií však smeroval do Žiliny.

Chlapec je nezvestný od nedele 29. septembra, kedy odišiel z domu do Žiliny. Odvtedy však nikoho neinformoval, kde sa nachádza, a miesto jeho pobytu je neznáme.

Marek meria približne 160 centimetrov, má priemernú postavu a čierne vlasy ostrihané nakrátko. Naposledy mal oblečené modré tepláky, bielu mikinu a botasky značky Nike čiernej farby. Spoznať ho môžete podľa tetovaní - na ľavej ruke má ružu a na pravej nohe ženské meno Blanka.


 

Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného.  Do súčasnej doby sa ho však nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke policajného zboru,“ prosí Zuzana Šefčíková, hovorkyňa žilinskej polície.