Po odchode do Žiliny bol nezvestný viac ako dva týždne. Polícia odvoláva pátranie po 14-ročnom Marekovi


Polícia odvolala pátranie po 14-ročnom Marekovi

Foto: Po odchode do Žiliny bol nezvestný viac ako dva týždne. Polícia odvoláva pátranie po 14-ročnom Marekovi Foto: KR PZ ZA

Aktualizácia (14. október):

Polícia po desiatich dňoch odvoláva pátranie po tínedžerovi Marekovi Holubovi, ktorý bol nezvestný od konca septembra, kedy odišiel z domu a vyrazil do Žiliny. „Menovaný bol vypátraný a je v poriadku,“ oznámila krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Pôvodný text (4. október):

K nezvestným tínedžerom, ktorých hľadá polícia v Žilinskom kraji, sa zaradil 14-ročný Marek Holub. Mladík žije v obci Richnava v okrese Gelnica, podľa posledných informácií však smeroval do Žiliny.

Chlapec je nezvestný od nedele 29. septembra, kedy odišiel z domu do Žiliny. Odvtedy však nikoho neinformoval, kde sa nachádza, a miesto jeho pobytu je neznáme.


Marek meria približne 160 centimetrov, má priemernú postavu a čierne vlasy ostrihané nakrátko. Naposledy mal oblečené modré tepláky, bielu mikinu a botasky značky Nike čiernej farby. Spoznať ho môžete podľa tetovaní - na ľavej ruke má ružu a na pravej nohe ženské meno Blanka.

 

Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného.  Do súčasnej doby sa ho však nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke policajného zboru,“ prosí Zuzana Šefčíková, hovorkyňa žilinskej polície.



Nitra
Bratislava
Trnava
Košice
Banská Bystrica
Trnava
Trenčín
Košice
Prešov
Nitra
Prešov
Bratislava
Trenčín
Banská Bystrica