Po zrážke motorky a auta v Turci vyhasol život 36-ročného muža. Polícia okolnosti nehody objasňuje


Nehodu v Turci neprežil 36-ročný motorkár

Foto: Po zrážke motorky a auta v Turci vyhasol život 36-ročného muža. Polícia okolnosti nehody objasňuje Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, úprava redakcie

V závere uplynulého týždňa došlo na ceste prvej triedy č. I/18 k tragickej dopravnej nehode, následkom ktorej vyhasol život 36-ročného muža. Ten sa na svojej motorke značky Kawasaki zrazil s osobným autom Volvo medzi obcou Sučany a mestom Turany.

Polícia 51-ročného vodiča osobného auta po udalosti podrobila dychovej skúške, no tá prítomnosť alkoholu vylúčila. U nebohého, ktorý zraneniam podľahol na mieste nehody, bola nariadená pitva.

Cesta bola z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Na miesto nehody bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy,“ spresňuje krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Okolnosti či miera zavinenia tragickej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Polícia v súvislosti s nehodou všetkým účastníkom cestnej premávky pripomína, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a nepreceňovali svoje schopnosti. Len svojím zodpovedným prístupom môže každý prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj