V Žiline pribudla už 43. prevádzka McDonald’s na Slovensku. Tešiť sa môžete na McCafé a výnimočný dizajn


Foto: V Žiline pribudla už 43. prevádzka McDonald’s na Slovensku. Tešiť sa môžete na McCafé a výnimočný dizajn
Galéria: 5 fotiek

Obyvatelia aj návštevníci severu Slovenska nájdu ešte viac možností, kde si môžu vychutnať ikonické jedlá z bohatej ponuky McDonald’s. Obľúbená sieť reštaurácií otvorila v Žiline už svoju tretiu prevádzku, ktorou rozširuje portfólio reštaurácií novej generácie. Hostia v nej nájdu moderný dizajn, kaviarenský koncept McCafé, či vylepšené služby s dôrazom na pohodlie pri objednávaní.

Nová  a zároveň tretia reštaurácia McDonald’s v Žiline dnes otvorila svoje brány na Kragujevskej ulici v blízkosti estakády. Doteraz mohli zákazníci  tomto meste  navštíviť prevádzky v obchodnom centre Mirage a v Átriu Dubeň.

Galéria: 5 fotiek

Tešíme sa, že sa ponuka chutných a dostupných možností stravovania pre Žilinčanov a Žilinčanky opäť rozšírila. Otvorenie ďalšej prevádzky v tomto meste v ďalšej atraktívnej lokalite je v súlade s našimi plánmi na expanziu. Cieľom je priniesť naše služby a produkty známe svojou konzistentnou kvalitou, rýchlym servisom a rozmanitou ponukou ešte bližšie k našim zákazníkom vo väčších i menších mestách po celom Slovensku,” uviedla Lucia Poláčeková, PR manažérka McDonald’s pre ČR/SR.

Ide už o 43. prevádzku McDonald’s na Slovensku, čím si spoločnosť upevňuje pozíciu najväčšej siete reštaurácií v krajine. Popularita značky rastie, a to aj vďaka neustálemu zvyšovaniu štandardov starostlivosti o zákazníkov a komfortu, ktoré sú pre McDonald’s prioritou aj v novej žilinskej reštaurácii.

„Podnikanie pod značkou McDonald’s mi umožňuje nestále rásť, čoho dôkazom je tiež otvorenie tejto mojej piatej reštaurácie na Slovensku a tretej v Žiline.. Som veľmi rád, že táto samostatne stojaca reštaurácia, ktorá je v Žiline jediná, a je aktuálne unikátna svojim kubickým dizajnom, ktorý je pre slovenského zákazníka celkom nový,“ povedal po otvorení licenčný partner Luiz Franca.

Dizajn, ktorý čerpá zo spomienok na detstvo

Okrem reštauračnej časti, ktorá je otvorená denne od 7:00 do 22:00 hod., je jedným z lákadiel novej prevádzky aj obľúbená kaviarenská časť McCafé. Zákazníci si v nej môžu vychutnať kávy zo širokého výberu, koláče a dezerty v príjemnom prostredí.

Galéria: 5 fotiek

Prevádzka prichádza s moderným dizajnom CUBE, ktorý je inšpirovaný radosťou z rozbaľovania Happy Meal™. Tento koncept kombinuje teplé farby, jednoduché línie a útulné prostredie, ktoré vyvoláva hrejivé spomienky na detstvo plné bezstarostnosti a radosti. McDonald’s  kladie dôraz na rodinnú atmosféru, preto nechýba v prevádzke ani vonkajšie detské ihrisko. Najmenší návštevníci sa môžu zabaviť aj vďaka digitálnym hrám.

Objednávanie bez čakania

Na komfortný a moderný zážitok z návštevy sa môžu hostia spoľahnúť aj vďaka 8 samoobslužným kioskom, ktoré minimalizujú čakanie na objednávku. Okrem toho poskytujú kiosky, ale aj pokladnice na pulte, možnosť prispieť na ušľachtilý účel - podporu neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charities, ktorá sa venuje rekonštrukciám detských oddelení v nemocniciach po celom Slovensku.

Galéria: 5 fotiek

Pre tých, ktorí preferujú ešte rýchlejšie a pohodlnejšie objednávanie, je k dispozícii McDrive s dvoma okienkami, kde si môžu šoféri objednať a vyzdvihnúť svoje jedlo priamo z auta. Služba je dostupná denne od 7:00 do 24:00. Obyvatelia mesta, ktorí sa nemôžu dostaviť do prevádzky osobne, môžu využiť aj čoraz obľúbenejšiu službu McDelivery, ktorá doručí jedlo priamo domov prostredníctvom platforiem Wolt a Bolt.

Nová prevádzka je navrhnutá podľa konceptu reštaurácií novej generácie, ktorý predstavil McDonald’s ako líder na gastro scéne v roku 2019. Vďaka inovatívnym postupom pri príprave jedál, ktoré uľahčujú prácu zamestnancom, je zaručená vždy čerstvá chuť a kvalita. McDonald’s kladie dôraz aj na ochranu životného prostredia. Reštaurácie využívajú úsporné spotrebiče, LED osvetlenie a ekologické chladivá. Navyše, reťazec sa stará o dôkladné triedenie odpadu a čistotu okolia prostredníctvom upratovacích hliadok známych ako Trash Patrols.





Zdroj: Inzercia/PR článok

Nitra
Banská Bystrica
Prešov
Bratislava
Trenčín
Trnava
Prešov
Trenčín
Košice
Bratislava
Banská Bystrica
Trnava
Košice
Nitra