Originálny Wellness Head Spa v Žiline: Spojenie relaxu a tradičnej Japonskej starostlivosti


Nový wellness na Národnej ulici v Žiline

Foto: Originálny Wellness Head Spa v Žiline: Spojenie relaxu a tradičnej Japonskej starostlivosti

Žilina má novinku pre všetkých milovníkov wellness a oddychu – japonská procedúra Head Spa, ktorá sa stala hitom vďaka virálnym videám na sociálnych sieťach, je už dostupná aj u nás! Tento exkluzívny zážitok ponúka jedinečnú kombináciu hĺbkovej regenerácie vlasovej pokožky a celkovej duševnej pohody.

Ak hľadáte úľavu od stresu, chcete zlepšiť pokožku na hlave, alebo si len užiť chvíľku pre seba v relaxačnom prostredí, Head Spa je ideálnou voľbou. Táto technika je pevne spojená s japonskými tradíciami, kde sa hlava považuje za posvätnú časť tela, v ktorej sídli myseľ aj duch. Verí sa, že starostlivosť o pokožku hlavy pomáha dosiahnuť harmóniu a rovnováhu vo vnútri aj navonok.

Salón je vybavený profesionálnym príslušenstvom dovezeným priamo z Japonska, čím sa vytvára autentická atmosféra pre každého návštevníka. Klientom prináša okrem relaxácie aj zdravotné benefity, keďže procedúra pomáha zmierniť každodenný stres, ktorý je často spúšťačom rôznych zdravotných problémov.


Tri úrovne luxusu pre maximálnu starostlivosť

V žilinskom štúdiu RESÈT na Národnej ulici si môžete vybrať z troch rôznych balíčkov, ktoré sú prispôsobené rôznym potrebám a preferenciám:

  • Head Spa Classic (75 minút): Tento základný balíček zahŕňa výber aromaterapie, analýzu pokožky, masáž hlavy, dvojnásobné umytie vlasov, čistenie pleti, masáž tváre, krku a dekoltu, japonský elixír, vlasovú saunu, mikoprúd + masáž hlavy, zakončenú úpravou vlasov fénovaním.

  • Head Spa Premium (90 minút): Okrem všetkého, čo obsahuje balíček Classic, je pridané hĺbkové čistenie vlasov prístrojom, masáž rúk a mikoprúd + masáž hlavy, čím sa ešte viac zvýši relaxačný účinok.

  • Head Spa Deluxe (120 minút): Najluxusnejší balíček, ktorý zahŕňa všetky služby z balíčka Premium, ale navyše ponúka aj masáž nôh, usnú sviečku a ďalšie relaxačné procedúry, ktoré vám pomôžu dosiahnuť dokonalú harmóniu tela a mysle.

Nezabudnuteľný zážitok môžete zažiť aj vy. Zavítajte do RESÈT štúdia, ktoré prináša japonský wellness zážitok priamo do centra Žiliny.




Zdroj: Inzercia/PR článok

Nitra
Banská Bystrica
Bratislava
Prešov
Košice
Trenčín
Trenčín
Trnava
Prešov
Banská Bystrica
Nitra
Bratislava
Trnava
Košice