Prvý rok očnej kliniky Bergdoktor ukázal, prečo si ju pacienti tak obľúbili


Foto: Prvý rok očnej kliniky Bergdoktor ukázal, prečo si ju pacienti tak obľúbili

Vysoká profesionalita, moderné prostredie a k tomu rýchle objednávania pacientov. Takto by sa dala opísať očná klinika Bergdoktor, ktorá oslavuje prvý rok svojej činnosti. Veľmi rýchlo sa stala miestom, kde sa pacienti cítia v bezpečí a v dobrých rukách.

Rýchly rast a s ním nové prírastky

Ani by sme sa nenazdali a už je to rok, čo v Žiline otvorili očnú kliniku Bergdoktor. Za tento krátky čas si získala množstvo spokojných pacientov a desiatky pozitívnych recenzií.

Očná ambulancia, jednodňová chirurgia a kvalitná optika pod jednou strechou si vďaka svojmu profesionálnemu prístupu a vybaveniu získala dôveru medzi Žilinčanmi, no aj obyvateľmi širšieho okolia. Stala sa tak jednou zo špičkových kliník na strednom Slovensku. Tento rok sa dokonca rozšírila o ďalšie dve ambulancie v Žilinskom kraji.

Galéria: 20 fotiek

Pozitívne recenzie od pacientov sú najlepším zrkadlom

Všetci dobre poznáme dlhé čakacie doby na vyšetrenie. Na klinike Bergdoktor sa však s niečím takýmto nestretnete. Na oficiálnej stránke kliniky nájdete hneď v úvode informáciu o expresnom pridelení termínu vyšetrenia či možnosti vyšetrenia mimo ordinačných hodín. Mnohí si môžu povedať, že ide len o lákadlo. No mýlia sa. V recenziách pacienti zdôrazňujú  rýchle objednanie bez čakania s individuálnym prístupom a ochotou nájsť vhodný termín.

Aj Dávid, pacient kliniky, vo svojej recenzii napísal: „Veľmi príjemný a ochotný personál, s tak podrobným vyšetrením som sa ešte nestretol. 8 mesiacov som sa nevedel zbaviť jačmeňov a tu mi to vyriešili za 3 týždne. Určite odporúčam.“

Na klinike pracujú špičkoví odborníci s profesionálnym a priateľským prístupom, čo pacienti veľmi oceňujú. Takúto atmosféru dopĺňajú moderné a komfortné priestory, ktoré spríjemňujú čakanie a vyšetrenia.

Ešte širšia ponuka služieb

Okrem bežných očných vyšetrení sa klinika rozšírila aj o estetické zákroky, ktoré si pacienti veľmi obľúbili. Medzi najžiadanejšie patria zákroky zamerané na omladenie, a to Blefaroplastika a Resurface. Aký je medzi nimi rozdiel?

Blefaroplastika je veľmi populárny chirurgický zákrok, počas ktorého vám odstránia prebytočnú kožu mihalníc z estetického a terapeutického dôvodu. Pomáha to k mladšiemu a sviežejšiemu vzhľadu bez nutnosti dlhodobého zotavovania.

Klinika rozšírila svoje služby o estetické zákroky v okolí očí a tvárovej oblasti vyhladenia vrások. Procedúra Resurface patrí medzi veľmi obľúbené metódy omladzovania. Ide o ošetrenie pomocou frakčného CO2 laseru, ktoré prináša viditeľné výsledky už po prvom raze. Je vhodné pre tých, ktorí sa chcú zbaviť vrások, pigmentácií a iných nedokonalostí v celej oblasti tváre, krku a dekoltu.

Komplexná starostlivosť

Očná klinika Bergdoktor je stále otvorená novým pacientom, ktorí hľadajú viac než len bežné meranie zraku či pomoc s výberom správnych okuliarov. S modernými technológiami a dôkladnými vyšetreniami tu pacienti získavajú starostlivosť, ktorá ďaleko presahuje štandardné služby bežných očných optík.

Pacientom je vždy poskytnutá prvotriedna starostlivosť s najvyššou kvalitou služieb. Na vyšetrenie sa môžete objednať online cez objednávkový formulár na ich webe alebo telefonicky na čísle +421 907 231 725. V Žiline ich nájdete na adrese Komenského 52, oproti Alze.

[photo] 50985 [/photo]



Zdroj: Inzercia/PR článok

Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Žilinský kraj