Na Bratislavskej v Žiline chytili zlodejov káblov. Desiatky metrov materiálu zobrali z koľajiska


Žilinským mestským policajtom sa podarilo chytiť zlodejov káblových zvitkov

Foto: Na Bratislavskej v Žiline chytili zlodejov káblov. Desiatky metrov materiálu zobrali z koľajiska Foto: Facebook/Mestská polícia Žilina

Pozornosti hliadok žilinskej mestskej polície neunikli podvodníčky, hľadaný muž, ani zlodeji. Tých polícia v ranných hodinách spozorovala na Bratislavskej ulici, ako na bicykli vlečú káblové zvitky.

„Pri preverovaní osôb bolo zistené, že cca 50 metrov materiálu odcudzili spolu z neďalekého koľajiska. Na miesto bola privolaná hliadka Policajného zboru, ktorej členovia si prevzali ďalšie riešenie,“ spresňuje mestská polícia na sociálnej sieti.

Pri nelegálnej činnosti boli prichytené aj tri ženy v blízkosti jedného zo žilinských obchodných centier, kde zastavovali okoloidúcich a žiadali ich o finančný príspevok pre nepočujúcich. Zbierka však bola podvodná. Za priestupok preto zaplatili blokovú pokutu a z miesta boli vykázané. Na podobné praktiky pritom upozorňujú aj v Martine.


Hliadka mestskej polície mala úspech aj v Sade SNP, kde zistila 49-ročného muža, ktorého meno figurovalo na zozname hľadaných obvinených osôb. Muža tak predviedli na štátnu políciu, kde si ho prevzal poverený príslušník policajného zboru.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Trnava
Banská Bystrica
Košice
Trenčín
Trnava
Košice
Prešov
Bratislava
Trenčín
Nitra
Bratislava
Banská Bystrica
Nitra
Prešov