Prišiel s páčidlom, odišiel s plotostrihom: Do bytovky na Bôriku sa vlámal muž v kapucni (FOTO a VIDEO)


Do vchodu bytovky na Bôriku sa vlámal muž. Odniesol si plotostrih

Foto: Prišiel s páčidlom, odišiel s plotostrihom: Do bytovky na Bôriku sa vlámal muž v kapucni (FOTO a VIDEO)
Galéria: 8 fotiek
Foto: čitateľ

Obyvatelia bytovky na ulici Alexandra Rudnaya na žilinskom Bôriku zaznamenali v posledný septembrový týždeň neželanú návštevu. V noci sa im do vchodu vlámal dospelý muž s čiernou kapucňou na hlave. Kým do vchodu vošiel len s taškou na chrbte a páčidlom v ruke, von už odchádzal s novým úlovkom.

„Ešte keď sme nemali kameru, tak nám z bytovky zmizol bicykel v hodnote asi tisíc eur, a tak sme nechali namontovať kamery. O ďalších približne desať dní sa nám ho podarilo natočiť, 23. septembra, ako vynáša plotostrih,“ spresňuje obyvateľ bytovky. 

Dvere po násilnom vniknutí do vchodu zostali poškodené a možno nie sú jediné. Medzi susedmi totiž koluje, že v okolí malo dôjsť za posledné obdobie k podobným krádežiam. Ak bývate v blízkosti spomínanej lokality a máte obdobnú skúsenosť, napíšte nám viac na adresu info@zilinak.sk.


Z vlámania a krádeže na ulici Alexandra Rudnaya existuje aj kamerový záznam. Čitateľ ho zverejnil, aby na muža upozornil aj ostatných Žilinčanov a Žilinčanky. Ak spoznávate jeho tvár, prípadne máte podobnú skúsenosť, obráťte sa na políciu na známom telefónnom čísle 158.