Zo 4. poschodia paneláku na Hájiku vypadlo 4-ročné dievčatko. Polícia začala trestné stíhanie


Len 4-ročné dieťa vypadlo zo štvrtého poschodia paneláku v Žiline

Foto: Zo 4. poschodia paneláku na Hájiku vypadlo 4-ročné dievčatko. Polícia začala trestné stíhanie Foto: Ilustračné foto

Na žilinskom sídlisku Hájik došlo vo štvrtok 10. októbra v popoludňajších hodinách k nešťastiu, aké by nechcela zažiť žiadna rodina. Z okna bytového domu vypadlo maloleté dieťa.

Podľa svedkov malo medzi 16. a 17. hod. popoludní len 4-ročné dievčatko vypadnúť cez otvorené okno na štvrtom poschodí paneláku. Výšku, z ktorej dieťa padalo, potvrdila aj žilinská polícia. Na miesto okamžite smerovali policajné hliadky aj záchranka.

Dievčatko utrpelo vážne zranenia, kvôli ktorým muselo byť neodkladne transportované do zdravotníckeho zariadenia. Podľa informácií od Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby bolo v ohrození života prevezené až do Univerzitnej nemocnice v Martine.

„Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina západ začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženie na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie a citlivosť prípadu nebudeme k veci poskytovať žiadne bližšie informácie,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Trenčín
Trnava
Banská Bystrica
Košice
Prešov
Bratislava
Nitra
Trenčín
Nitra
Prešov
Trnava
Bratislava
Košice
Banská Bystrica