Výstavba v Dolnom Hričove pokračuje. K čerpacej stanici OMV a McDonald's pribudne pekáreň


Foto: Výstavba v Dolnom Hričove pokračuje. K čerpacej stanici OMV a McDonald's pribudne pekáreň

Priemyselná zóna v obci Dolný Hričov, ktorá leží v blízkosti diaľnice D1 a letiska Žilina, zažíva dynamický rozvoj. Len nedávno tu začala fungovať nová čerpacia stanica OMV a prevádzka McDonald’s, ktoré už dnes slúžia motoristom a návštevníkom regiónu. Výstavba v tejto oblasti však nekončí, naopak, plánujú sa ďalšie rozšírenia.

Na susednom pozemku aktuálne napreduje stavba objektu pekárenskej výroby. Potvrdzuje to stavebné povolenie zverejnené na stránke obce. Nový projekt prinesie dvojpodlažnú administratívno-výrobnú budovu, ktorá bude okrem výrobných kapacít zahŕňať aj administratívne priestory a šesť služobných bytov určených pre zamestnancov.

Pekárenská výroba posilní lokálnu produkciu a vytvorí nové pracovné miesta, čo prispeje k ďalšiemu hospodárskemu rastu regiónu. Súčasťou objektu je aj nová ručná automyváreň, ktorá zatiaľ ešte nie je v prevádzke.

Okrem toho boli v lokalite nedávno dostavané aj viaceré skladové haly, ktoré sú súčasťou priemyselného komplexu CT Park pri letisku Žilina. Tento logistický park ponúka výbornú dostupnosť vďaka blízkosti diaľnice a medzinárodného letiska, čo z neho robí atraktívnu lokalitu pre podnikateľov a logistické spoločnosti.




Nitra
Trnava
Košice
Trnava
Banská Bystrica
Trenčín
Nitra
Trenčín
Banská Bystrica
Prešov
Košice
Prešov
Bratislava
Bratislava