Žilinčanovi zmizla takmer 40-ročná Babetta. V noci ju ukradli z Bôrika, pátra po nej HAKA


Zlodeji v Žiline ukradli starý moped značky Babetta

Foto: Žilinčanovi zmizla takmer 40-ročná Babetta. V noci ju ukradli z Bôrika, pátra po nej HAKA Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Terčom zlodejov sa v Žiline a okolí stávajú rôzne nové i staršie vozidlá. Okrem osobných automobilov či drahších horských alebo elektrických bicyklov v posledných mesiacoch majiteľom zmizol napríklad aj obytný karavan či staručký bicykel SOBI 20.

V krádežiach špecifických vozidiel pokračujú aj v októbri. Uprostred tohto týždňa bol v Žiline odcudzený takmer 40-ročný moped značky Babetta. Pátra po ňom polícia aj tím HAKA prostredníctvom sociálnych sietí.

Babetta 210 v zeleno-čiernom prevedení bola vyrobená v roku 1985. Nemá pridelené tabuľky s evidenčným číslom vozidla, spoznať ju však môžete podľa VIN čísla 095747.

Moped zmizol v stredu 9. októbra medzi 1:00 hod. a 6:00 hod. ráno z Bôrika. Pokiaľ ho niekde uvidíte, kontaktujte políciu na bezplatnej linke 158 a následne tím HAKA na čísle 0910 666 910. Kontakt na majiteľa Babetty je 0908 235 529.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Bratislava
Bratislava
Nitra
Trnava
Banská Bystrica
Košice
Nitra
Košice
Prešov
Prešov
Banská Bystrica
Trnava
Trenčín
Trenčín