Jesenný blšák v Žiline: Darujte, vymieňajte a nájdite nové poklady na Stanici Záriečie


Jesenný blšák v Žiline: Darujte, vymieňajte a nájdite nové poklady

Foto: Jesenný blšák v Žiline: Darujte, vymieňajte a nájdite nové poklady na Stanici Záriečie Foto: stanica.sk

Máte doma veci, ktoré už nepotrebujete, no sú stále v dobrom stave? Knihy, ktoré ste už prečítali, hračky, s ktorými sa deti prestali hrať, alebo oblečenie, ktoré už nevyužijete? Možno sa vám povaľujú v garáži, pivnici alebo na povale a čakajú na svoju druhú šancu. Teraz máte skvelú príležitosť ich ponúknuť niekomu inému a zároveň získať niečo, čo hľadáte vy.

OZ MULICA v spolupráci so Stanicou Záriečie vás pozýva na jesenný Recykel blší trh, ktorý sa uskutoční v sobotu 19. októbra od 14:00 do 17:00 na Stanici Záriečie.

Blší trh je ideálnym miestom na to, aby ste dali nepotrebným veciam nový život. Môžete priniesť čokoľvek, čo sa dá ďalej použiť a ak máte záujem o niečo špecifické, ako napríklad second-hand bicykel do mesta, staré známky, vinylové platne alebo drobnosti do domácnosti, príďte a možno nájdete presne to, čo potrebujete

Cieľom blšáku je podporiť opätovné používanie a recykláciu vecí, preto sú pravidlá jednoduché. Priniesť môžete čokoľvek, no ak sa vám to nepodarí predať alebo vymeniť, je potrebné si veci po skončení podujatia zobrať späť.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu
Miesto: Stanica Žilina – Záriečie
Dátum: 19.10.2024 - 14:00




Trenčín
Banská Bystrica
Nitra
Košice
Bratislava
Prešov
Trenčín
Trnava
Nitra
Prešov
Košice
Banská Bystrica
Trnava
Bratislava