Ranná nehoda pri Žiline bola tragická. Pri čelnej zrážke sa smrteľne zranila 53-ročná žena


Pri rannej nehode neďaleko Žiliny vyhasol život 53-ročnej ženy

Foto: Ranná nehoda pri Žiline bola tragická. Pri čelnej zrážke sa smrteľne zranila 53-ročná žena Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Dnes ráno museli cestu č. II/583 medzi Žilinou a Terchovou na nevyhnutný čas uzavrieť. Dôvodom bola vážna dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol život 53-ročnej ženy.

Zrážku spôsobil vodič osobného auta Škoda Octavia, ktorý vozidlo viedol v smere od Terchovej na Žilinu. V istom momente z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde došlo k čelnému stretu s osobným autom značky Škoda a následne aj k čelnému stretu s vozidlom značky Kia.

„Pri dopravnej nehode utrpela 53-ročná spolujazdkyňa sediaca v zadnej časti vozidla značky Kia zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahla,“ spresňuje krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Zosnulá bola zamestnankyňou Žilinského samosprávneho kraja, kde pracovala na odbore školstva.



Zranenia pri nehode utrpeli aj ďalší – 21-ročného vodiča Škody Octavia musel záchranársky vrtuľník previezť do nemocnice, kde bude vykonaný odber krvi na zistenie prítomnosti alkoholu alebo omamných a psychotropných látok. 

Zranené boli aj ďalšie tri osoby, ktoré rovnako urýchlene previezli do neďalekej nemocnice.

„Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dopĺňa na záver hovorkyňa Šefčíková, ktorá opätovne vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla a sledovali situáciu v cestnej premávke.




Košice
Bratislava
Banská Bystrica
Nitra
Košice
Banská Bystrica
Trnava
Bratislava
Nitra
Trenčín
Prešov
Prešov
Trenčín
Trnava