Ste spokojní so starostlivosťou v žilinskej nemocnici? Kritiku či pochvalu môžete uviesť aj cez QR kód


Žilinská nemocnica spúšťa nový systém vyplňovania dotazníkov spokojnosti

Foto: Ste spokojní so starostlivosťou v žilinskej nemocnici? Kritiku či pochvalu môžete uviesť aj cez QR kód Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina prináša pacientom moderný spôsob, ako sa podeliť o svoj názor na poskytovanú zdravotnú starostlivosť. Už viac nemusíte zdĺhavo vypĺňať papierové formuláre, odteraz stačí naskenovať QR kód priamo v nemocnici a všetko vybavíte rýchlo, jednoducho a pohodlne cez svoj mobil či tablet.

„Súčasťou dotazníkov sú otázky, ktoré sa zameriavajú na hlavné oblasti – poskytovanú lekársku starostlivosť, ambulantnú starostlivosť, ošetrovateľskú starostlivosť či ostatné poskytované služby. Záleží nám na tom, aké skúsenosti majú pacienti so žilinskou nemocnicou. Efektívna spätná väzba je pre nás dôležitá, aby sme dokázali aktívne reagovať a posilňovať kvalitu poskytovaných služieb,“ uviedol riaditeľ nemocnice Juraj Kacian.

K dispozícii sú štyri druhy dotazníkov – pre oddelenia, ambulancie, rádiológiu, fyziatriu, balneológiu a liečebnú rehabilitáciu (nájdete aj po kliknutí SEM). Moderný spôsob vyplňovania dotazníkov je efektívnejší nielen pre pacientov, ale aj nemocnicu. Vďaka elektronickému zberu dát dokáže rýchlejšie reagovať na potreby pacientov a riešiť ich požiadavky. V dotazníkoch totiž nájdete aj priestor na návrhy či pripomienky.

„Sme presvedčení o tom, že tento krok bude mať medzi pacientmi pozitívny ohlas a žilinskej nemocnici umožní aktívne získavať a vyhodnocovať informácie. Pre pacientov zostáva naďalej dostupná aj papierová verzia dotazníkov, ktoré môžu vyplniť po skončení hospitalizácie, a vhodiť ich do schránok rozmiestnených v priestoroch oddelení,“ doplnila námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť Gabriela Tvrdá.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Košice
Bratislava
Banská Bystrica
Košice
Prešov
Trenčín
Trnava
Banská Bystrica
Bratislava
Trnava
Prešov
Trenčín
Nitra
Nitra