Jesenné Zmyselné nákupy prichádzajú do Auparku Žilina


Foto: Jesenné Zmyselné nákupy prichádzajú do Auparku Žilina

Obľúbený koncept Zmyselných nákupov prichádza aj tento rok do Auparku Žilina. Od 17. do 20. októbra 2024 sa návštevníci môžu tešiť na víkend plný výhodných cien a zliav vo vybraných obchodoch. Počas týchto štyroch dní budú môcť zákazníci využiť exkluzívne zľavy, ktoré získajú prostredníctvom aplikácie SPOT, dostupnej pre systémy Android aj iOS. Tento nákupný festival poskytne množstvo príležitostí na výhodné nákupy, ktoré nielen potešia peňaženku, ale aj podporia zmysluplné a udržateľné nakupovanie.

Sprievodný program – Shwopping event

Ako súčasť Zmyselných nákupov sa dňa 17. októbra 2024 v Auparku Žilina uskutoční sprievodné podujatie shwopping. V čase od 10:00 hod. do 18:00 hod. budú mať návštevníci možnosť priniesť zachovalé oblečenie, ktoré už nepotrebujú, a získať zaň navyše body do aplikácie SPOT, ktoré môžu neskôr využiť pri nákupoch. Oblečenie bude odvážené a podľa jeho množstva budú prirátané body do SPOT-u. (Do 2 kg – 200 bodov, od 2 do 5 kg – 500 bodov, od 5 do 10 kg – 700 bodov, a 10 kg  až 1000 bodov.)

Tento koncept podporuje udržateľnosť a opätovné využívanie oblečenia, čím prispieva k ochrane životného prostredia. Zber prineseného oblečenia bude zabezpečený v spolupráci so spoločnosťou SK-Tex, ktorá sa postará o jeho recykláciu. Textilný odpad bude premenený na ekologické materiály, ako sú výplne do nábytku, sedačiek či EKO izolácie domov.

Umelecký program priamo v Auparku Žilina

V rámci shwoppingu sa popoludní po 15:00 hod. môžete tešiť aj na unikátne umelecké predstavenie. Slovenský umelec Patrik Koprivňanský vytvorí priamo pred návštevníkmi anamorfické umelecké dielo zo starého oblečenia. Táto jedinečná show bude spojením udržateľnosti a kreativity, pričom cieľom je zdôrazniť dôležitosť recyklácie a ekologického prístupu k móde.

Zapojte sa do Zmyselných nákupov a shwoppingu

Aupark Žilina srdečne pozýva všetkých návštevníkov na Zmyselné nákupy, ktoré ponúknu nielen skvelé zľavy, ale aj sprievodné podujatia podporujúce zodpovedné nakupovanie.

Tešíme sa na Vás v  Aupark Žilina od 17. do 20. októbra na Zmyselných nákupoch .

         

Zľavové kupóny nájdete v aplikácii SPOT.



Zdroj: Inzercia/PR článok

Trenčín
Banská Bystrica
Nitra
Prešov
Košice
Trenčín
Banská Bystrica
Bratislava
Prešov
Košice
Trnava
Nitra
Bratislava
Trnava